BOBBY'S BURGERS ZAANDAM

BOBBY'S BURGERS ZAANDAM Delicious fresh tasty Burgers and more! 100% Halal

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1448 beoordelingen
15 okt 2019 om 16:29 Bestelde twister friet met sweet Chili saus. Kreeg normale friet zonder saus. Blijkt vaker een probleem te zijn bij dit restaurant volgens de reviews. Erg slordig. Burger was oké, brood was wel erg droog.
15 okt 2019 om 15:05 Eten was goed ;)
15 okt 2019 om 4:19 Eten was lekker. Alleen waren ze mijn cola vergeten. ik gaf het gelijk door aan de bezorger. Hij gaf aan dat het zo snel mogelijk bezorgd zou Worden maar er is niks gekomen. Ik had mayonaise besteld ik kreeg ketchup. Vond het wel slordig .
13 okt 2019 om 11:05 The order arrived ridiculously late (more than 1 hour and 30 minutes), and we did not get what we ordered. We paid for the bacon and we did not have it, same as mayonnaise, we will never order again.
13 okt 2019 om 0:18 Eten was warm en snel bezorgd!! Top ga hier vaker bestellen.
11 okt 2019 om 13:29 Goed eten snel bezorgd
9 okt 2019 om 20:33 Patat niet goed gebakken, burger was ok maar niet super. Wel snel bezorgd door vriendelijke gozer.
8 okt 2019 om 8:20 Heerlijk eten snel bezorgd
7 okt 2019 om 2:31 Burger was geweldig, was geen Vega maar meneer belde dat die op was. Patat was gewoon, geen Vlaamse... helaas geen mayonaise gekregen, wel voor betaald. Bezorger was aardig. Eten was warm.
7 okt 2019 om 2:14 Mmmm heerlijk gegeten!
7 okt 2019 om 0:23 Was niet te eten
6 okt 2019 om 20:02 Zijn mijn ketchup vergeten.. heel vervelend